Alkoholos játékok

ALKOHOLOS
JÁTÉKOK


1-2-3
Mindenki dob, sorban egymás után. Aki először 6-ost dob megnevezi az italt, aki másodszor az megissza, aki harmadszor az kifizeti.

Orosz rulett
A poharakat egy kivételével megtöltjük vízzel, a maradék 1 pedig vodka, vagy lehet fordítva is: sok vodka, 1 víz. (attól függően, hogy mennyire hosszan akarjuk húzni)
A poharakat megkeverjük úgy, hogy senki se tudja melyik a kakukktojás, mindenki kiválaszt egyet, majd anélkül hogy beleszagolnánk egy húzásra megisszuk.

Sör-kör
A társaság vegyen egy nagyobb korsó sört, mondjuk egy literest. Elindul a kör, mindenki iszik amennyit akar, aki kiissza az a győztes, aki után kiitták az fizeti a következő kört.

Power Hour
Nagyon egyszerű: lényege hogy 1 órán keresztül minden percben felhajtasz 3 cl sört.
Drogdíler
Annyi kártyával játsszák, ahány játékos van, a többit kiveszik. Pontosan egy király és egy ász maradjon. A többi pedig szám, de legyen alacsony és magas értékű lap is.
A játékosok körbe ülnek, és mindenki húz egy lapot. Aki a királyt húzza az a rendőr, aki az ászt az pedig a drogdíler. A drogíler ezután rákacsint valakire úgy, hogy lehetőleg más ne vegye észre, mire a játékos azt mondja, hogy �az üzletet nyélbe ütöttük�. Ekkor a zsaru megpróbálja kitalálni, hogy ki a díler. Ha rámutat valakire, annak fel kell fednie a lapját. Ha nem a díler, akkor a rendőr iszik annyit, amennyi a meggyanúsított kártyáján álló szám, majd újra tippel. Ha eltalálja, akkor a dealer iszik annyit, amennyi játékost még nem gyanúsított meg a rendőr.
Lehet úgy is játszani, hogy a rendőr bemondja az elején, hogy ő az és úgy is, hogy nem. Ilyenkor nagyobb a szívás lehetősége a díler számára, ha neki akar eladni.

Nagyobb, vagy kisebb?
Az első húz egy kártyát, majd a második. Az elsőnek meg kell mondania, hogy a második lap nagyobb-e, vagy kisebb mint az övé, esetleg egyenlő. Ha nem találja el, akkor iszik. Ezután a harmadik húz és a második tippel.
Indián Poker
Az osztó mindenkinek ad egy lapot, de senki sem nézi meg, hanem a homlokára teszi, hogy mindenki láthassa. Ekkor az osztó bemondja a tétet, hogy hány adag italban fogad, hogy az ő lapja a legnagyobb. Körbe haladva mindenki megmondja, hogy tartja-e, vagy emeli, vagy kiszáll. Aki kiszáll, az megiszik annyit, amennyi az alap tét. Akik bent maradtak, azok felfedik a lapjukat és akinél a legkisebb van, az iszik annyit, amennyi az összes tét, a többiek nem.
Hüvelyk mester
A társaság kiválasztja a Hüvelyk Mestert és ezután jól megfeledkezik róla. Ülnek az asztalnál és a Mester egyszer csak az asztal szélére helyezi a hüvelykujját. Aki ezt észreveszi, annak követnie kell a példáját. Aki utoljára kap észbe, az iszik és utána ő lesz a Hüvelyk Mester. Aki rosszkor helyezi a hüvelykujját az asztal szélére, az is iszik.


Süllyedő hajó
Tegyél egy korsó sörbe egy feles poharat úgy, hogy ússzon a felszínén. Körben haladva mindenki önt egy kevés sört a pohárba és akinél elsüllyed az megissza a korsó sört.

Kocka-rulett
Egy kockával dobsz. Mielőtt dobnál, bemondod a tippet. Lehet tippelni a következőkre:
Számra - ha nem találod el, akkor 1-et iszol.
Kicsi(1,2), közepes(3,4), nagy(5,6) - ha nem találod el, 2-t iszol.
Páros, páratlan - ha nem találod el, 3-at iszol.

Indián párbaj
Hozzávalók: 2 játékos, 10 egyforma feles pohár, tömény és vele azonos színű alkoholmentes ital (pl. vodka-víz). A poharak felébe tömény kerül, másik felébe alkoholmentes. Összekeverés után az első játékos megfog egy poharat és felhajtja, majd a következő jön, aztán újra az első, amíg el nem fogy a 10 pohár.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one